It’s summertime and the livin’ is easy. Deze zomer verlangen we – misschien wel meer dan alle andere zomers – ernaar om uit onze gebruikelijke omgeving te ontsnappen en te genieten van een langverwachte, welverdiende vakantie van welke aard dan ook. Wij hier bij Time Timer zijn het hier helemaal mee eens.

Natuurlijk betekende de harde realiteit van 2020 en alles wat het met zich meebracht, het annuleren of overslaan van de meeste reisplannen. Zelfs lokale ‘staycation’-dagtochten en uitstapjes waren over het algemeen lange tijd niet aan de orde, hetzij vanwege regionale pandemische beperkingen of persoonlijk comfort en veiligheidsniveaus.

En als je kinderen van welke leeftijd dan ook hebt, weet je dat de afgelopen 15 maanden het meest vreselijk gecompliceerde, verwarrende en moeilijkste jaar van het onderwijs in de boeken waren. De kinderen zijn er klaar mee, en jij ook – op veel meer dan één manier.

Terwijl we ons blijven aanpassen, herstellen en omgaan met een nieuw normaal, maken de wijdverbreide beschikbaarheid van vaccinaties en opgeheven beperkingen het mogelijk om opnieuw te reizen (zij het met enkele waarschuwingen op sommige plaatsen). Dus pak je koffers, pak je kinderen en laten we op pad gaan!

Zijn we er bijna?………Zijn we er bijna?……..

Er is geen discussie nodig; we hebben allemaal een pauze nodig van de realiteit deze zomer. Natuurlijk, wanneer iemand van ons een vakantie plant, draaien onze planning en verwachtingen om alle geweldige avonturen waar we zeker van zullen genieten, toch? Maar laten we de logistiek van het geheel niet vergeten. Of je nu met het vliegtuig op tropische vakantie gaat, of een roadtrip van acht uur (of veel langer!) maakt, iedereen die met kinderen heeft gereisd, weet dat het dan een beetje riskant kan worden.

Als het gaat om enkele van de typische uitdagingen die gepaard gaan met een roadtrip en vliegreizen, hebben we een paar tips om te delen.

Time Timer kan u helpen roadtrips op te splitsen in visuele segmenten

Time Timer producten zijn uniek omdat ze mensen daadwerkelijk helpen de tijd te “visualiseren” met zijn draaiende rode schijf die verdwijnt naarmate de tijd verstrijkt.

Jongere kinderen die het concept van tijdsverloop nog niet hebben begrepen, hebben misschien de grootste moeite met lange autoritten (of zelfs korte autoritten, laten we eerlijk zijn). Dit geldt met name voor het uitzoeken hoeveel tijd er werkelijk over is voordat u verwacht op uw bestemming aan te komen. Dat is waar Time Timer de dag redt – en uw gezond verstand. (“Papa, zijn we er al?”) 

Bekijk onze grillige verzameling Time Timer – MOD-timers, en je hebt een kleurrijke manier om kinderen te helpen begrijpen hoeveel tijd er nog echt over is tot je bij het pretpark (of het huis van oma) bent. Wil je de reis opdelen in segmenten van 30 minuten en een leuk autospel spelen of tussen elk segment een prijs winnen? Stel de 60-minutenknop van de Time Timer in voor een toename van 30 minuten, en zo weten uw kinderen in één oogopslag wat er aan de hand is.

Wanneer kunnen we stoppen voor snacks, mam?

Vragen je kinderen steeds wanneer de volgende stop is? Als je merkt dat je je geduld verliest om uit te leggen hoe lang 20 minuten is, laat Time Timer dan helpen! Stel gewoon de timer in voor de hoeveelheid tijd tussen de stops, en de zichtbare rode schijf van de Time Timer laat uw kinderen “zien” hoe lang het duurt tot de volgende snackpauze. Als u zintuiggevoelige personen in uw familie heeft, kunt u de hoorbare waarschuwing van de Time Timer gemakkelijk uitschakelen en gewoon vertrouwen op de rode schijfweergave.

Hoe lang duurt het voordat we naar het zwembad gaan?

Tijd voor het gezin is heerlijk als u weg bent van alle stress van het dagelijks leven. Je hebt veel rustmomenten ingebouwd, maar soms kan het vakantieschema ook wat gespannen worden. Time Timer kan zijn plaats behouden in uw tijdelijke verblijfplaats als middel om tijdslimieten in te stellen voor televisietijd, opruimsessies of zelfs resterende tijd totdat iedereen weer inpakt en naar het strand of het zwembad gaat voor wat plezier in de zon. De Time Timer Watch PLUS® is een andere coole manier om de tijd bij te houden wanneer je onderweg bent.

Gezond blijven terwijl je onderweg bent

Nu de zaken langzaam weer op volle capaciteit beginnen te draaien, is het belangrijker dan ooit om veilig te blijven. Een geweldige manier om uw gezin veilig te houden, is ervoor te zorgen dat iedereen zijn handen goed wast. De Time Timer® WASH kan onderweg worden meegenomen om ervoor te zorgen dat iedereen de volle 20 seconden aan het wassen is.

The Time Timer® WASH is designed so if something is blocking the sensor, in close proximity, for more than 90 seconds, the Time Timer WASH will go into Sleep Mode to preserve battery power. You can place your WASH in Sleep Mode while on the road. Once you arrive at your destination you wake the WASH up by simply pressing the top button. Upon pressing the button, the unit will resume normal operation. Perfect for a healthy and safe vacation! 

Vakantie en Verder

Als het gaat om de grotere dingen van het leven, helpt Time Timer daar ook bij. Als je een visuele leerling bent, zoals veel volwassenen en kinderen, kan de Time Timer je held zijn. Onze innovatieve tijdregistratietools helpen u, uw gezin en uw kinderen de hele dag gefocust te blijven op wat het belangrijkst is, of het nu in een appartement aan het strand is of gewoon thuis!

Zijn we er bijna?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.