Ontdek gratis bronnen aangeboden door Time Timer voor opvoedkundigen, ouders en professionals

Sociale Verhalen

De Magische Time Timer van Timmy Timer

Introduceer de Time Timer visuele timer in uw klas en laat ze zien hoe u de timer gaat gebruiken door het sociale verhaal van de Magische Time Timer van Timmy Timer

Ik Kan Mijn Handen Wassen

Ik Kan Mijn Handen Wassen is een sociaal verhaal dat mensen helpt te begrijpen hoe ze op een leuke en gedenkwaardige manier goed hun handen kunnen wassen. Volg Timmy Timer door zijn proces van het wassen van zijn handen en het verwijderen van ziektekiemen, met behulp van de Time Timer WASH handenwastimer.

Wie is er aan de Beurt in de Klas

Wie is er aan de Beurt in de Klas is een sociaal verhaal om leerlingen te helpen begrijpen hoe ze kunnen delen en om de beurt kunnen delen in de klas terwijl ze de Time Timer gebruiken. Volg Timmy Timer door het proces van het instellen van de Time Timer om leerlingen te helpen om de beurt met speelgoed te spelen waar ze allebei mee willen spelen.


Werkbladen voor Activiteiten

Ochtend Routine Checklist!

Heb je moeite om je kinderen op tijd klaar te krijgen in de ochtend? Deze ochtendroutine checklist is perfect om hen zelfstandig klaar te laten maken in de ochtend door elke taak af te vinken, en het werkt nog beter wanneer je het combineert met je Time Timer!

Wetenschappelijke Activiteit

Perfect voor een zonnige middag doordeweeks of in het weekend. Deze wetenschappelijke activiteit zal leuk zijn voor iedereen! Alles wat je nodig hebt is wat gekleurd papier, ijsblokjes, en een Time Timer!


Richt Thuis een Studeerplek in

Heb je moeite om je kinderen thuis gefocust te houden op hun schoolwerk? Het opzetten van een huiswerkkamer is een uitstekende manier om ze opnieuw te motiveren en geconcentreerd te houden.

Yoga Activiteiten Kaarten

Even een pauze nemen om ons lichaam te bewegen is goed voor zowel volwassenen als kinderen! Met deze Yogakaarten kun je het hele gezin betrekken bij een fijne activiteitenpauze van 20 minuten!

Handenwas Activiteitengids (engels)

Time Timer heeft samengewerkt met Dr. Eva C. Phillips om een uitgebreide Activiteitengids voor leraren te ontwikkelen om de handhygiëne van kinderen op de basisschool te bevorderen. De Activiteitengids bevat 5 interactieve activiteiten die leraren kunnen gebruiken om studenten te leren over de juiste handenwas technieken en bevat opnamebladen en activiteitssjablonen doorheen het hele boekje. Aanpassingen voor afstandsonderwijs en thuisonderwijs worden ook vermeld.

Tijd besparende IEP Gids voor Leraren en Ouders (engels)

Time Timer heeft samengewerkt met Catherine Whitcher, Ed.D. om een IEP hulpbronnenhandleiding te ontwikkelen voor leraren en ouders. Deze hulpbronnenhandleiding omvat 5 tijdbeheerstrategieën die u kunt gebruiken om betere IEP’s met consistentie op te bouwen. Daarnaast bevat deze hulpbron voorbeeldbrieven voor ouders en leraren om te gebruiken om een visuele timer gefinancierd te krijgen door hun school als een vorm van ondersteunende technologie.


Time Timer Blog

The Time Timer Blog staat vol met waardevolle informatie en hulpmiddelen voor onze klanten. We hebben gastbijdragen van professionals, persoonlijke getuigenissen en nog veel meer! Je kunt zoeken op trefwoorden van het onderwerp waarin je geïnteresseerd bent om de blogposts te filteren op jouw interesses.