Bij Time Timer houden we ervan om Nationale Dag van de Uitvinders (11 februari) te vieren, een dag om de wereldwijde bijdragen van uitvinders en hun innovaties te vieren, evenals in Ohio met onze oprichter en uitvinder van de Time Timer, Jan Rogers!

Dit jaar is extra speciaal omdat we 30 jaar Time Timer vieren, dus delen we meer over de evolutie van Time Timer en het verhaal van Jan om mensen van alle leeftijden te helpen het concept van tijd te begrijpen.

We zijn een lange weg gekomen bij Time Timer, vanaf het allereerste prototype van de oorspronkelijke Time Timer tot de innovatieve reeks Time Timer-producten die we vandaag allemaal kennen, waardoor mensen van alle leeftijden elk moment kunnen benutten. Laten we eens kijken hoe we begonnen zijn.

In 1994 creëerde Jan Rogers de eerste Time Timer om haar dochter te helpen de voortgang van de tijd te visualiseren en overgangen in dagelijkse routines te ondersteunen. Jan begon met het bedenken van een oplossing voor haar jongste kind – een visuele timer die de voortgang van de tijd kon “laten zien” – en realiseerde zich al snel dat dit hulpmiddel voor tijdmanagement veel anderen kon helpen.

Sindsdien heeft Jan meer dan 30 patenten geregistreerd voor haar werk, en vandaag helpt de iconische, gepatenteerde rode schijf van Time Timer mensen over de hele wereld om stressvol tijdbeheer op het werk, op school en thuis te vermijden.

“Het mooiste is om gewoon te ontdekken dat je een hulpmiddel hebt gecreëerd om het leven een beetje gemakkelijker te maken voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of het nu een tool voor levensbeheer is of iets om het leven plezieriger te maken, er is grote voldoening in het weten da tuw product een verschil heeft gemaakt.” – Jan Rogers

Vandaag de dag, dankzij de ongelooflijke innovaties van Jan Rogers, biedt Time Timer een indrukwekkend assortiment producten aan om mensen van alle leeftijden te helpen de tijd te beheren, waar ze zich ook bevinden.

Of je nu stressvrij tijdbeheer nodig hebt op school, op het werk, thuis of onderweg, we hebben visuele timers met verschillende formaten, duur, kleuren en accessoires om aan je behoeften en voorkeuren te voldoen.  

We hopen dat onze visuele timers u ondersteunen bij het effectiever meten en beheren van tijd, met minder angst en overweldiging, en meer gemak en creativiteit in uw dagelijks leven. Dank u wel dat u deel uitmaakt van de Time Timer-gemeenschap!

De Evolutie van de Time Timer: Nationale Dag van de Uitvinders 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *