Vandaag delen we een zindelijkheidstraining bundel
die het perfecte duo vormt voor elk kind dat net begint met zindelijkheidstraining!

Product 1: 
The Time Timer® PLUS 120 Minute 

Als je jouw kind zindelijk gaat maken, is het belangrijk om een ​​schema te hebben. Om te beginnen wil je dat je kind het potje elke 30 minuten probeert te gebruiken. Na een paar dagen van het schema van 30 minuten zonder ongelukken, schaal je het op tot 1 uur. Na een paar dagen van een uur kun je het naar 2 uur verlengen. Na 2 uur kun je proberen om zonder de tijdsverhogingen te gaan.

De Time Timer® PLUS 120 Minuten is het perfecte hulpmiddel om dit schema op te stellen. De Time Timer® PLUS 120 Minuten kan jou en jouw kind verantwoordelijk houden voor deze tijd. Als je de Time Timer instelt, is de kans kleiner dat u de was gaat opvouwen, wordt meegezogen in een werkproject of wordt afgeleid bij het uitvoeren van een taak in huis terwijl je in de diepte van zindelijkheidstraining zit. De gekleurde schijf met hoog contrast helpt je te blijven doen wat je moet doen, terwijl je snel en gemakkelijk kunt zien hoeveel tijd je nog hebt voordat je jouw kind moet helpen de weg naar de badkamer te vinden. Door de tijd uit het oog te verliezen en het schema te breken, kan jouw kind meer ongelukjes krijgen.

Bovendien kunnen jonge kinderen de gekleurde schijf gemakkelijk begrijpen. Jouw kind kan weten dat zodra het “paars verdwijnt”, het tijd is om naar het toilet te gaan. Ze hoeven niet te begrijpen hoe laat het is of hoe lang een half uur is. Dit geeft jouw kind controle en een gevoel van onafhankelijkheid. Het kan zelfs zijn dat jouw kind alleen naar de badkamer gaat als de paarse schijf weg is, of je eraan herinnert terwijl je aan iets anders werkt!

Als het zindelijkheidstraining programma eenmaal gestopt is, kan er een periode van achteruitgang zijn waarin jouw kind een aantal ongelukjes begint te krijgen. Met de Time Timer® PLUS 120 Minuten hoef je je geen zorgen te maken. Je kan gemakkelijk teruggaan naar jouw tijdschema van 2 uur, net als een herinnering voor jouw kind om naar de badkamer te gaan en te proberen te plassen. Door een schema aan te houden, kan je de stress van zindelijkheidstraining voor jou en jouw kind verminderen. Je kan er ook een leuke zelfstandige taak van maken, waarbij ze na de zindelijkheidstraining van je kind de Time Timer® PLUS 120 Minuten opnieuw kunnen instellen.

Product 2: 
The Time Timer® WASH  

Goed handen wassen op jonge leeftijd kan in sommige situaties de ontwikkeling van het kind helpen verbeteren. En wat is een beter moment om goede handwas gewoonten af ​​te dwingen dan wanneer je zindelijk bent? Kinderen hebben laten zien dat ze handen wassen al vanaf 18 maanden kunnen begrijpen, en het belang van handen wassen na gebruik van het potje is een essentieel onderdeel van zindelijkheidstraining.

De Time Timer® WASH is het perfecte hulpmiddel om goed handenwassen te leren. Deze visuele handwastimer kan kinderen van elke leeftijd of vaardigheid helpen het handwasproces te begrijpen.

De Time Timer® WASH onderbreekt het wassen van de handen in een eenvoudig proces van 3 stappen:

  • Inzepen (5 seconden)
  • Wassen (20 seconden)
  • Afspoelen (5 seconden)

Afhankelijk van de leeftijd van uw kind en of het al goed met de hand is gewassen, kan het zijn dat uw kind niet de volledige 20 seconden schrobben krijgt die wordt aanbevolen. De Time Timer® WASH helpt hen echter de stappen te begrijpen en tot de juiste duur te werken. Het geeft ze een hulpmiddel dat begrijpelijk is en gemakkelijk zelfstandig kan worden gebruikt. En als je een kind hebt dat van dansen houdt, bevat de Time Timer® WASH een optie om een ​​liedje af te spelen. De muziek kan uw kind eraan herinneren dat handen wassen (en naar het toilet gaan!) Leuk is!

Het bijhouden van een routine is erg belangrijk tijdens zindelijkheidstraining en het gebruik van de Time Timer® WASH als onderdeel van de routine kan hen verder helpen om zindelijkheidstraining te begrijpen terwijl ze zonder ongelukjes en veilig blijven.

Gedurende deze tijd is het vooral belangrijk om jouw kinderen en hun klasgenoten veilig en gezond te houden. Naarmate jouw kind zindelijk wordt en naar het kinderdagverblijf of de klas gaat, zullen deze vaardigheden niet alleen hen en hun klasgenoten gezonder houden, maar het zal hen ook een meer consistente routine en schema geven, wat een gezonde ontwikkeling bevordert.

Zindelijkheidstraining met de Time Timer®

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.