Hoe kan de Time Timer® u hiermee van dienst zijn?

Of u nu thuis, op kantoor of hybride werkt, u weet waarschijnlijk dat het structureren van uw werkdag een uitdaging kan zijn.

We proberen allemaal routines te creëeren, maar het kan moeilijk zijn om u eraan te houden. Vooral met zoveel taken die onze tijd opeisen.

Als u heeft geprobeerd een van uw dagelijkse routines in te stellen, vast te houden of gewoon te stroomlijnen, lees dan verder om te zien hoe de visuele timers van Time Timer u kunnen helpen.

Het Time Timer® Horloge:

Als u op zoek bent naar een geweldig digitaal horloge dat ook dienst doet als tijdmanagement hulpmiddel, bekijk dan het Time Timer® Horloge.

U kunt visuele timers instellen met de klassieke verstrijkende Time Timer 60-minuten schijf, of u kunt een aangepaste timer instellen tot 99 uur.

Regelmatige waarschuwingen kunnen ook eenvoudig in dit horloge worden geprogrammeerd. Dit kan geweldig zijn om met uw taak bezig te blijven of gewoon een toiletpauze te nemen.

Dit horloge is vooral nuttig voor werknemers met autisme, ADHD of andere cognitieve stoornissen die gepaard gaan met tijdblindheid.

Ook kun u, afhankelijk van de dresscode op uw werk, de stijl van het Time Timer® Horloge combineren met de accessoires zoals een extra horlogebandje en een Houder voor FOB Time Timer®.

Houd uw taken bij met het Time Timer Dry Erase Board

De Time Timer MOD + Dry Erase Board is de perfecte aanvulling op je bureau. Draagbaar en gebruiksvriendelijk, perfect voor in een kantooromgeving.

In een Dry Erase Board past onze Time Timer® MOD, die tal van interessante ontwerpkleuren heeft.

Wat u krijgt, is een tijdmanagement hulpmiddel waarmee u een direct beschikbare visueel geheugensteuntje kunt hebben, gekoppeld aan een schema of lijst met taken die u zelf kunt opstellen en naar wens kunt wijzigen.

Als u al een Time Timer® MOD-timer hebt, kunt u een apart Time Timer Dry Erase-Board bestellen, zodat u zelf de MOD in het Dry Erase Board kunt plaatsen. (Opmerking: de Time Timer® MOD heeft een hoes nodig om in de Dry Erase Board te passen)

Meer geweldige tijdmanagement producten van Time Timer®

Hopelijk heeft dit artikel u enig inzicht gegeven om u te helpen uw dagelijkse routine beter te structureren.

Time Timer-producten zijn essentieel geweest voor het creëren van succes in huizen en klaslokalen over de hele wereld, met een verscheidenheid aan toepassingen voor Time Timer-producten voor mensen met verschillende vaardigheden.

Bekijk de rest van de Time Timer®-producten, waaronder de Time Timer® Wash, een geweldig hulpmiddel bij het wassen van de handen voor het creëren van een gezondere kantoor- of thuisomgeving.

Werkroutines met de Time Timer®

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *