Elke werkplek heeft zijn eigen werktempo en vaak bepaalt de branche waartoe de werkplek behoort vaak precies welk tempo.     

De klassieke kantoorbaan van 9 tot 5, of het nu verkoop gerelateerd is of niet, verloopt in een enigszins voorspelbaar tempo, met een leuke kleine lunchpauze erin gebouwd.   

Werknemers in sectoren zoals de gezondheidszorg begrijpen echter dat voorspelbaarheid niet op elke werkplek te vinden is, aangezien een ziekenhuis behoorlijk chaotisch kan zijn. Een dokterspraktijk kan op een willekeurige dag een constante toestroom van patiënten zien, met slechts een beperkt personeelsbestand om ze allemaal te behandelen.   

Met zoveel patiënten en zo weinig artsen kan het organiseren van een werkdag een grote uitdaging zijn voor praktiserende artsen.   

Tijd is een valuta voor een arts, en aangezien zovelen van hen lange dagen maken, en soms bijzonder vermoeiende weken waarin de gewerkte uren oplopen.

Natuurlijk is timemanagement essentieel voor artsen, dus lees verder om een ​​aantal goede timemanagementtips voor artsen te ontdekken en hoe de Time Timer daarbij kan helpen.   

Taak prioriteiten

Er zijn maar weinig artsen die op het werk verschijnen met slechts een paar taken om zich tijdens een werkdag op te concentreren.   

Voor de meeste artsen is het probleem om uit te zoeken hoe bepaalde taken prioriteit kunnen krijgen.   

Onze Time Timer PLUS Make Time Edition kan erg handig zijn voor artsen die hun taken willen indelen. Met deze speciale Time Timer kunt u de timer tot 120 minuten instellen, zodat u zeker weet welke taak u moet uitvoeren, behalve bepaalde intensieve operaties. Hoewel het u waarschijnlijk niet is toegestaan ​​om een ​​Time Timer mee te nemen naar de operatiekamer.   

Voor gebieden van de dokterspraktijk of het ziekenhuis waar u een Time Timer kunt gebruiken, past de PLUS Make Time Edition precies in. Hij is gemakkelijk te vervoeren en kan rechtop staan, waardoor de turquoise time-elapse-schijf goed zichtbaar is.   

We raden de Time Timer PLUS Make Time Edition aan voor deze specifieke taak, omdat deze wordt geleverd met een notitieblok dat specifiek is afgestemd op het indelen van taken. Schrijf gewoon de taak op die u wilt voltooien en het tijdsbestek dat u heeft, en stel vervolgens de timer in en ga aan het werk, af en toe een blik werpen op de timer om te zien of u nog op schema bent   

De notitieblokken kunnen worden gebruikt om patiënt specifieke notities te bewaren, zodat u de nodige details of herinneringen kunt invullen die u moet weten voordat u een behandeling aanbiedt.   

Gebruik Teamwerk in uw voordeel

Een medische werkplek is bedoeld om samen te werken, maar dat betekent op zich niet dat de werkplek zo goed mogelijk is ingericht.   

Wat een arts moet doen om een ​​efficiëntere werkplek te creëren, is ervoor te zorgen dat iedereen in het team bezig blijft, omdat onafgewerkt werk ofwel leidt tot pijn voor patiënten of tot uitputting (en daarmee slordigheid) voor de werknemers.   

Met de Time Timer MOD + Dry Erase Board beschikt u over een goed zichtbaar dry erase bord dat kan worden gebruikt om taken aan werknemers over te dragen.  

Dit is vooral handig voor een kleinere werkplek, waar communicatie tussen het grootste deel van het personeel gebruikelijk is en dus het hebben van een zichtbaar bord voor het toewijzen van wie wat doet en binnen welk tijdsbestek via de ingebouwde tijdtimer van het droog uitwisbare bord, kan bijzonder nuttig zijn.   

Op deze manier komen artsen niet vast te zitten in werk dat veel anderen van het personeel gemakkelijk zouden kunnen doen, zoals het bestellen van benodigdheden of het toedienen van injecties. Als u arts bent, moet uw tijd besteed worden aan het doen waarvoor u bent opgeleid, namelijk het onderzoeken en behandelen van patiënten, zodat u zoveel mogelijk patiënten kunt zien.   

Maak tijd vrij om te ontspannen en nieuwe energie op te doen  

U kunt de meeste van onze Time Timer visuele timers hiervoor gebruiken, met het idee hier dat u een vooraf gedefinieerde tijd instelt om te ontspannen tijdens je werkdag, of lunchpauze, om, nou ja, te ontspannen.   

Stel tijdens uw pauze de Time Timer in op de tijd die u zich kunt veroorloven en raak de Time Timer pas aan als de schijf is verdwenen.   

Ga zitten en geniet van uw lunch – haast u er niet doorheen. Als je vroeg klaar bent, ga dan niet vroeg weer aan het werk, maar geniet van de resterende vrije tijd.  

U kunt korte pauzes inlassen, misschien voor meditatie of zelfs korte dutjes, met de Time Timer, zodat u zich kunt heroriënteren en een hoog prestatieniveau kunt blijven leveren voor al uw patiënten.   

Time Management Tips voor Artsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *