Veel van onze stress komt minder van wat we moeten doen (hoewel daar inderdaad veel van komt), en meer van de tijd die we hebben om het te bereiken.  

’s Ochtends de kinderen laten opstaan ​​en naar school brengen. Proberen eind deze week een project af te ronden voor de deadline. Het avondeten voor de kinderen moeten koken voordat ze naar hun sport of naschoolse activiteit naar keuze gaan. Wat het ook is, u kunt er zeker van zijn dat tijd een belangrijke factor is bij het creëren van stress.  

Wij hier bij Time Timer weten alles over de verschillende manieren waarop de tijd u kan teisteren. Wat we willen doen, is u wat tijdmanagementtips geven, zodat u een vriend van de tijd zult zijn, of het zelfs uit de voorhoede van uw geest kunt houden, zodat u zich kunt concentreren op wat er op dat moment echt toe doet.  

Onze tips omvatten natuurlijk onze Time Timer, die enorm nuttig is gebleken om mensen in staat te stellen hun tijd gerelateerde stress tijdens taken te verminderen, zelfs zeer tijdsafhankelijke taken zoals het maken van tests. 

Gebruik de Time Timer om vam stressvolle tijdsafhankelijke taken een leuke uitdaging te maken 

We noemden eerder kinderen op een bepaalde tijd op te laten staan en de deur uit te sturen. u weet misschien dat wanneer kinderen moe zijn en ergens heen moeten waar ze misschien niet heen willen, zoals naar school, ze zich in een lui tempo kunnen verplaatsen. Langzaam aan doen in de ochtend en dan op tijd klaar zijn kan veel problemen veroorzaken. 

Wat u in dit geval voor uzelf kunt doen, is een Time Timer tevoorschijn halen, bij voorkeur een grotere die tijdens het ontbijt voor iedereen in een kamer zoals bijvoorbeeld uw keuken goed zichtbaar is. Stel de tijd in op zo lang als u denkt dat het zou moeten, en vertel uw kinderen dat wie zijn maaltijd op heeft, zich aankleedt en klaar is om te gaan tegen de tijd dat de rode wijzerplaat wit is, het spel “wint”..  

Als iemand vraagt ​​wat de prijs zal zijn, moet u misschien creatief zijn en er een aanbieden. Of, houd een telling bij: wie als eerste klaar is voordat de rode wijzerplaat verdwijnt, krijgt een punt, en de persoon met de meeste punten aan het einde van bijvoorbeeld een week of een maand, krijgt een prijs.  

Geef uzelf een tijdslimiet voor bepaalde taken om ze minder stressvol te maken 

Bij sommige taken is misschien geen enorme mentale concentratie vereist, maar meer van uw fysieke aanwezigheid en een besef van het verstrijken van de tijd. Een voorbeeld is de magnetron.  

Anderen vereisen een heleboel mentale concentratie, naast die andere dingen. Een voorbeeld is het maken van een soufflé.

Ongeacht het vereiste niveau van mentale concentratie, het tijdselement kan zeker een stressveroorzaker zijn. Wat u zou moeten doen om de stress weg te nemen, is gewoon uw Time Timer tevoorschijn halen en de tijd instellen voor bijvoorbeeld het kloppen van de eiwitten van een soufflé gedurende twee minuten achter elkaar, zodat ze precies de juiste hoeveelheid stijf worden om in te doen. de oven.   

Herwin tijdbesparende focus door een snelle meditatie met de tijdtimer  

Het is aangetoond dat meditatie stress bij mensen vermindert, en onze Time Timers kunnen een geweldig hulpmiddel zijn bij het mediteren. Zet gewoon het geluidsalarm op de Time Timer voor hoe lang u maar wilt, ga zitten en adem in, adem uit, adem in, adem uit. Voelt u zich al beter?  

Een goede meditatie kan uw focus en energie vergroten, ook al duurt het maar vijf minuten. Dit kan vooral handig zijn als u al bezig bent met een taak die u stress oplevert, en als u merkt dat u er langer over doet dan zou moeten vanwege die stress. Vijf, of zelfs maar twee of drie minuten opofferen voor meditatie kan u uiteindelijk helpen uw focus te herwinnen, wat je uiteindelijk veel meer dan vijf minuten bespaart bij het uitvoeren van uw taak.  

Beheer uw tijd met de Time Timer! 

Op zoek naar een geweldig apparaat om tijd thuis, op kantoor, in de klas of elders te beheren? Bekijk zeker ons assortiment Time Timer-producten, zodat u de tijdbeheertool kunt vinden die bij u past en uw tijd zo goed en efficiënt mogelijk kunt besteden!  

Voor andere vragen over de Time Timer, aarzel niet om contact met ons op te nemen en te vragen naar onze vele producten en hun toepassingen! 

Beste tijdmanagement technieken om stress te verminderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *