Tijdmanagement en stressverlichting

Terwijl het nieuwe jaar begonnen is, voelen velen van ons stress vanwege de huidige pandemie en onze ongebruikelijke omstandigheden – werken op afstand, thuisleren en onze gezinnen gelukkig, gezond en veilig houden in een tijd van onzekerheid.

Chronische stress heeft een enorme impact op onze algehele gezondheid en welzijn. Of u zich nu in de constante nieuwscyclus bevindt, u geïsoleerd voelt van familie en vrienden, of gewoon uitgeput bent door de dagelijkse sleur, het kan veel opluchting zijn om aandacht te besteden aan uw toolkit voor tijdbeheer. Wij zijn hier om te helpen!

Beheren van de 24/7 nieuwscyclus

Als geïnformeerde en geëngageerde burger willen wij natuurlijk op de hoogte blijven van het nieuws. Tegelijkertijd is een overload aan informatie een onfeilbare manier om uw stressniveau te verhogen. Een manier om te beheren hoeveel tijd u besteedt aan het vernieuwen van uw nieuwsfeed, is door vertrouwde bronnen te kiezen en de hoeveelheid tijd die u besteedt aan het lezen, luisteren of kijken naar het nieuws te beperken voordat u verder gaat met uw dag.

Bepaal hoeveel tijd je elke dag aan het nieuws besteedt en stel de tijd in op de Time Timer MOD – Home Edition om jezelf verantwoordelijk te houden en te stoppen wanneer je toegewezen tijd om is.

Isolatie van familie en vrienden verminderen

Het gevoel van afzondering van familie en vrienden is het afgelopen jaar voor veel mensen een belangrijke oorzaak van stress geweest, aangezien we allemaal veilige gewoonten beoefenen tijdens de pandemie. Hoewel het er misschien een beetje anders uitziet dan onze sociale activiteiten in het verleden, is het essentieel om tijd vrij te maken om op creatieve manieren contact te maken met de mensen in ons leven.

Houd contact door tijd in te plannen voor een regelmatig gesprek met een geliefde, af te spreken voor een sociaal afstandelijke wandeling met een vriend of door een videochat te organiseren met de grootouders. Er zijn veel opties voor virtuele trivia, bordspellen en wellnesslessen – profiteer van deze mogelijkheden om verbonden te blijven, stress te verminderen en uw dagelijkse routine op te schudden. De Time Timer Original Medium is perfect voor groepsvideogesprekken zodat iedereen kan zien hoeveel tijd er nog over is in elke trivia-ronde om hun antwoorden binnen te krijgen!

Tijdbeheer om personen met speciale behoeften te ondersteunen

Tijdbeheer is vooral belangrijk voor personen met speciale behoeften. De Time Timer is een stressvrije tijdmanagementtool die reguliere routines ondersteunt en gemakkelijkere overgangen tussen activiteiten creëert, stress vermindert en gebruikers helpt zich sterker te voelen om hun dagelijkse schema te beheren.

Met een duidelijk beeld van hoeveel tijd er nog over is voor een taak, kunt u erop vertrouwen dat u uw eigen tijd kunt beheren. Een geweldige optie is de Time Timer MOD + Dry Erase Board. Gebruik het uitwisbare bord om de dagelijkse routine te schetsen en de voltooiing van taken te ondersteunen.

Succesvol thuiswerken en leren op afstand

Thuiswerken heeft veel voordelen, waaronder meer flexibiliteit, de mogelijkheid om uw thermostaatinstelling te kiezen en comfortabele loungewear te dragen! Werken op afstand is voor velen echter ook een nieuwe bron van stress geworden, omdat de grens tussen werk en thuis vervaagt. Velen van ons balanceren onze verantwoordelijkheden als ouder, echtgenoot of partner, terwijl we tegelijkertijd de productiviteit in ons werk behouden. In andere gevallen kan het lastig zijn om te leren hoe je tijd kunt beheren terwijl je niet in een kantooromgeving bent met collega’s om ons verantwoordelijk te houden.

Het maken en volgen van een schema om taken uit te voeren terwijl u thuis werkt, is noodzakelijk. Verdeel uw dag in taken en tijdsblokken en gebruik uw Time Timer PLUS 120 Minute om gefocust en op schema te blijven. Voor thuislerenden zal het gebruik van een visuele timer om op schema te blijven met schoolwerk en opdrachten helpen om stress te beheersen en uw avonden en weekenden vrij te maken voor vrije tijd!

De Time Timer en Stressverlichting

Het goed beheren van uw tijd kan een enorme impact hebben op uw stressniveau. We hopen dat deze tips u helpen om u op uw best te voelen in 2021!

Tijdmanagement en stressverlichting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.