Een nieuw jaar vraagt ​​om een ​​nieuwe benadering van Timemanagement

Als je net als wij hier bij Time Timer® bent, zijn we blij dat 2020 in de achteruitkijkspiegel staat. Het nieuwe jaar met een frisse blik benaderen is altijd een goed beleid. Het stellen van doelen en het maken van plannen zijn altijd slimme manieren om weer op het goede spoor te komen, samen met een hernieuwde focus op persoonlijke en professionele groei. Maar DIT nieuwe jaar lijkt het belangrijker dan ooit. Het bijhouden van uw tijd maakt deel uit van het onder controle krijgen van uw plannen – en de reeks nieuwe producten van Time Timer kan helpen. Dus hier is om ons best te doen en in 2021 verder en hoger te gaan – we hopen dat je met ons meedoet!

Bij het inventariseren van uw werk-, gezins- en schoolroutines; overweeg een tweeledige aanpak om alles op uw bord te beheren. Neem eerst een vogelperspectief. Maak vervolgens een lijst van uw prioriteiten. Een productief, bevredigend leven gaat niet over het gekke druk hebben en alle vakjes aanvinken. Geef jezelf in plaats daarvan de kans om je eigen doelen te overwegen en de tijd die je hebt te gebruiken om het leven te creëren dat je echt wilt. Het gaat allemaal om de prioriteiten en behoeften van UW gezin, die van niemand anders. Het leven kan ingewikkeld zijn. Voor familieleden zorgen, kinderen helpen met schoolwerk of een moeilijke werktaak voltooien, kan deel uitmaken van uw verhaal. Voor velen van ons is het een dagelijkse klus.

Terwijl we bezig zijn, moeten we gefocust blijven op het weghouden van COVID en het wassen van handen, terwijl we onze kinderen de juiste handwastechniek leren. Gebruik de geheel nieuwe Time Timer WASH in. Deze mooie, waterbestendige tijdwaarnemingstool verdeelt een handenwas sessie visueel in drie eenvoudige segmenten: zeep (vijf seconden), scrubben (20 seconden) en spoelen (vijf seconden). Je kinderen zullen denken dat het een leuk spel is, en je zult niet geïrriteerd worden door ze te vertellen dat ze terug naar de badkamer moeten gaan om zich OPNIEUW te wassen. Hygiëne gered.

Deze LCD-handenwastimer biedt ook de mogelijkheid om tijdens de sessie muziek te spelen. De Time Timer WASH is gemaakt om op het aanrecht in de badkamer te zitten, met een zuignap op een spiegel te plaatsen of gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Ongeacht iemands leeftijd of capaciteiten, de geheel nieuwe Time Timer® WASH is een handig hulpmiddel om iedereen de juiste hoeveelheid tijd te laten zien om zijn handen te wassen.

Als het gaat om de grotere dingen van het leven, helpt Time Timer® daar ook bij. Het is de sleutel om die prioriteiten, verantwoordelijkheden en alledaagse taken te nemen en ze op te splitsen in beheersbare brokken tijd. En als je een visuele leerling bent, zoals veel volwassenen en kinderen, kan de Time Timer® je held zijn. Onze innovatieve tools voor tijdregistratie helpen u, uw gezin en kinderen de hele dag gefocust te blijven op wat het belangrijkste is.

Als het gaat om de kwestie van het onderwijs aan onze kinderen in 2021: sommigen zijn terug in de klas, anderen leren in ‘virtuele’ klaslokalen, terwijl anderen zich inzetten voor een volledig homeschoolcurriculum. Ongeacht de schoolstatus van uw gezin dit jaar, kan Time Timer een grote hulp zijn om kinderen de basisprincipes van tijdmanagement bij te brengen bij het behalen van academische doelen. De gloednieuwe Time Timer MOD® Home Edition helpt kinderen bij het werk en gefocust te houden in een reeks coole kleuren voor elke persoonlijkheid. Net als alle Time Timer-producten biedt het een gemakkelijke manier voor kinderen (of wie dan ook!) Om te ‘zien’ hoe lang ze nodig hebben om huiswerk te maken of een opdracht te voltooien.

Veel gezinnen met kinderen met autisme, ADHD of andere speciale behoeften of leerverschillen hebben ontdekt dat Time Timer een essentieel hulpmiddel is bij het beheren van het dagelijkse leven. Sommige mensen met autisme, ADHD of andere leerproblemen hebben moeite met het begrip tijd. Om hierbij te helpen, toont Time Timer tijdsegmenten duidelijk met zijn contrastrijke, goed leesbare gezicht en een rode schijf die “verdwijnt” naarmate een bepaalde tijd verstrijkt. Time Timer is niet alleen een krachtig hulpmiddel voor visuele denkers van alle leeftijden en capaciteiten, het kan ook nuttig zijn bij het plannen van overgangen en tijdbeheer voor personen in het autismespectrum.

Als u wilt dat Time Timer® een centraal punt in uw keuken, kantoor of klaslokaal wordt, bekijk dan de nieuwe en verbeterde Time Timer® Original Medium. We hebben iets goeds nog beter gemaakt door de gepatenteerde rode schijf van de 60-minuten timer te vergroten, een GRATIS download van de Time Timer Desktop-app toe te voegen en een Dry Erase Activity Card toe te voegen. Sterke magneten zorgen ervoor dat de Time Timer Original 8 “kan worden weergegeven op een markerbord, koelkast, archiefkast of welk metalen oppervlak dan ook. Hij kan ook op zichzelf staan ​​of aan een muur hangen! Dit is de originele visuele timer, uitgevonden door Jan Rogers meer dan 25 jaar geleden Als je iets groters nodig hebt, hebben we ook een Time Timer Original Large!

Bewezen door jarenlange ervaring en klinisch onderzoek, helpt de Time Timer® mensen van alle leeftijden en capaciteiten om de tijd te “zien”, waardoor de focus en zelfregulatie toenemen. Terwijl u 2021 omarmt en plannen maakt voor een zinvol, voldoening schenkend leven op uw voorwaarden, is Time Timer® uw partner in productiviteit. Bekijk alles wat Time Timer® jou, je gezin of studenten te bieden heeft – en ga verder in 2021 met hernieuwde focus!

Pluk de dag met Time Timer®

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.