Time Timer houdt u gefocust op uw dagelijkse fitnessroutine – thuis of in de sportschool.

Het is weer die tijd van het jaar! Dat klopt – tijd om al die fitnessdoelen en voornemens waar te maken die u ergens rond 1 januari hebt gemaakt. Dit keer elk jaar verdiepen mensen zich overal in een hernieuwde focus op lichaamsbeweging, fitness en welzijn. Meer specifiek, hoe ze hun doelen willen bereiken. Het kan echt een overweldigende onderneming zijn als u van plan bent om te gaan sporten en net begint. We krijgen allemaal elk jaar zoveel berichten over ‘de beste’ trainingsplannen en de meest betrouwbare manieren om af te vallen, sterker te worden, vet te verliezen, spieren op te bouwen, lid te worden van een sportschool, een loopband te kopen – de lijst gaat maar door.

Maar één groot ding kan helpen om uw doelen dit jaar een beetje eenvoudiger te maken – focussen op de basis en wat voor u werkt. Raak niet verstrikt in alle mogelijkheden – ga terug naar de basis. Er is zoveel dat we niet in de hand hebben, maar als het gaat om uw eigen fitnessreis, KUNT u zich concentreren op het prioriteren van de tijd om te oefenen EN het vinden van een aantal geweldige hulpmiddelen om u te helpen gefocust te blijven.

Werken vanuit huis? Bouw gestructureerde tijd voor lichaamsbeweging in uw schema in!

Miljoenen mensen zijn overgestapt op thuiswerken sinds het begin van de COVID-pandemie, bijna twee jaar geleden. Velen zijn sindsdien teruggekeerd naar fysieke kantoorruimte, maar velen van ons blijven werken in onze thuiskantoren – misschien wel voor onbepaalde tijd.

Wanneer de scheidslijn tussen thuis/kantoor/gezin misschien meer dan ooit vervaagt, kan focussen op tijd en structuur uw succes op alle drie de gebieden helpen ondersteunen. Niet alleen heeft u meer kans om taken te voltooien en dagelijkse doelen te bereiken, u zult waarschijnlijk elke dag minder stress ervaren. Met wat oefening zal het helpen om gefocust en doelbewust te blijven, verspilde tijd op afstand te houden.

Dat gezegd hebbende, overweeg om een ​​time blocking methode te gebruiken om door uw werkdag te navigeren. De visuele timers van Time Timer kunnen daarbij helpen als u de hele dag doorwerkt aan uw bureau, uw trainingsruimte, uw keuken en overal waar u tijd doorbrengt en in één oogopslag bij uw taak wilt blijven. Visuele timers kunnen wonderbaarlijk effectief zijn voor personen met ADHD die extra hulp nodig hebben om bij het werk te blijven.

Zet de intentie voor elke dag in uw planner of een fysieke lijst, en zorg ervoor dat u lichaamsbeweging opneemt als onderdeel van het plan, als dat uw doel is in 2022! Uw persoonlijke doelen zijn belangrijk en u bent het waard om tijd te reserveren voor activiteiten voor zelfverbetering, waaronder lichaamsbeweging. Zodra u uw intenties voor de dag hebt bepaald, gaat u aan de slag met algemene tijdsblokken die zijn gereserveerd voor elke primaire functie van uw dag. Elk uur kan zelfs een nieuwe taak of doel vertegenwoordigen. Wanneer u een deel (of delen) van uw dag bereikt waarin u uw fitness- of wellnessroutine nodig heeft, pak dan een geweldig hulpmiddel voor het bijhouden van de tijd, zoals een visuele timer.

Time Timer ® MAX is enorm groot (44 x 44 cm) en perfect voor elke thuisgymnastiekopstelling! Plaats het op een goed zichtbaar gebied van uw trainingsgebied en in één oogopslag laat de verdwijnende rode schijf van Time Timer u duidelijk zien hoeveel tijd er nog in uw training zit. Vrienden ontmoeten voor een spelletje hoepel in de sportschool of het plaatselijke park? Neem dit mee om tijden in te stellen voor oefeningen, spelletjes of ander motiverend gebruik.

Have you joined a fitness center or gym this new year? If so, that’s awesome! As you work to create workout routines and equipment rotations, be sure to keep track of your progress along the way. If you have a time segment goal for certain parts of your fitness routine, you can take Time Timer right along with you.  

When you’re ready to get back to work in your home office (or anywhere), grab Time Timer MOD for a fun, colorful take on visual time management. You’re sure to find a color you like – including this new tie-dye edition timer! No matter how you’ll use it, Time Timer offers a large range of smaller portable timers ready to take up permanent residence in your work and household space. 

Maak tijd vrij om lichaamsbeweging in te plannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.