Time Timer® Twist

Een unieke digitale Time Timer van 90 minuten die zichtbaar de tijd aftelt. Deze Time Timer heeft een hoorbaar alarm en een magnetische achterkant.

De Time Timer werkt op een 1-AAA batterij, welke niet wordt meegeleverd. Wanneer u deze Time Timer aanschaft is het dus aan te raden deze batterijen in huis te hebben.

Deze Time Timer is instelbaar van 0-90 minuten door eenvoudig aan de Time Timer te draaien. Zelfs voor de kleinste kinderen is de ze Time Timer dus goed te gebruiken en te begrijpen.

Doordat de zichtbare schijf aftelt tot de tijd om is weten kinderen precies wanneer ze moeten stoppen met hetgeen waar ze mee bezig zijn op dat moment. Er zal dus nooit meer discussie ontstaan over de lengte van het doen van een activiteit.

Voor ouders is deze Time Timer ook uitermate geschikt en gebruiksvriendelijk. De Time Timer werkt zonder getik. Deze Time Timer hoeft u dus geen irritaties op te leveren.

De Time Timer TWIST is aan de buitenkant rood van kleur, zoals de welbekende rode schijf van de Time Timer. De Time Timer kan overal mee naartoe worden genomen.

En het handige is de magnetische achterkant. Geruisloze werking, geen getik.

Art.nr.JAC5035 – Time Timer TWIST 23 mm dik en Ø 85 mm