Droogrekken in allerlei soorten en maten!

Creativiteit is erg belangrijk. Maar waar moet je naartoe met een stapel druipende (schilder)tekeningen of kunstwerkjes van kinderen? De oplossing hiervoor zijn onze droogrekken, gemaakt van topkwaliteit staal. De droogrekken zorgen er namelijk bijvoorbeeld voor dat alle werkjes eenvoudig opgeborgen en ook weer snel tevoorschijn gehaald kunnen worden.

Nadat de droogrekken gebruikt zijn, zijn deze ook weer makkelijk schoon te maken. De droogrekken zijn echter leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen:

  • Muurdroogrekken
  • Tafeldroogrek
  • Geveerde droogrekken
  • Mobiele droogrekken

Geveerde droogrekken

Door middel van het geveerde systeem kunnen de rekken eenvoudig naar boven geklapt worden en blijven ze open staan. Uitgevoerd met twee 2 wieltjes, zodat het rek makkelijk verplaatsbaar is. Gemaakt van topkwaliteit geplastificeerd staal waardoor de rekken makkelijk schoon te maken zijn. Afmeting rek: 61 x 39 cm (geschikt voor papier tot A2 formaat). Leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Ref. nr. C1166 – Geveerd Droogrek (10 rekken)
Afmetingen: ca. L61xH57xD54 cm

Ref.nr. C1171Geveerd droogrek (30 rekken)
Afmetingen: ca. L100xH56xD51 cm

Mobiele droogrekken

Dit mobiele droogrek op 4 stevige wielen is in 2 breedtes leverbaar. Door middel van de wielen kan het gemakkelijk verplaatst worden. De wielen zijn voorzien van een rem, zodat het droogrek vervolgens goed op zijn plaats blijft staan. Aan beide kanten zitten 20 rekken. De rekken zijn opklapbaar. Gemakkelijk schoon te maken.

Ref. nr. C1168 – Mobiel droogrek met 40 smalle rekken
Afmetingen: ca. L67 x H107 x D40 cm
Afmeting rek: 40 x 30 cm (geschikt voor papier tot A3-formaat).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *