Drie Tips om uw Thuiskantoor te Organiseren

Thuiskantoren kregen in 2020 een veel grotere betekenis toen werken op afstand de norm werd bij veel bedrijven.

 In de afgelopen jaren hebben thuiskantoren misschien gediend als handige plekken om naar toe te sluipen om wat werk snel gedaan te krijgen na het eten, of als een ruimte om al uw documenten te organiseren voor uw jaarlijkse belastingaangiften. Voor velen waren thuiskantoren een mooie luxe, maar geen noodzaak.
 

Vorig jaar veranderde dat voor velen van ons. Met de dramatische toename van het werken op afstand, hebben velen geprobeerd een geïmproviseerd kantoor op te zetten in een extra slaapkamer of ruimte, waar het ook te vinden is. Kopers van nieuwe huizen geven prioriteit aan woningen met flexplekken of bonuskamers om ervoor te zorgen dat ze ruimte hebben voor een meer permanent en vredig thuiskantoor.

Naarmate meer mensen deze verschuiving ervaren van werkopstellingen op kantoor naar werk op afstand, is het belangrijk om te kijken naar manieren om uw ruimte te organiseren om u gelukkiger en gezonder te laten zijn, aan uw taak te blijven en afleiding bij het thuiswerken te beperken.

Creëer een ergonomische opstelling

Ondersteun uw lichaam en zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt om productieve en algehele gezondheid en welzijn te bevorderen door een stoel te gebruiken die uw lage rug ondersteunt en een goede houding bevordert.

Zorg ervoor dat u door de hoogte van uw bureau uw onderarmen en ellebogen er in een hoek van ongeveer 90 graden op kunt laten rusten.

Voor uw computerscherm moet het zich op ooghoogte bevinden, zodat uw kin evenwijdig aan de vloer is. U kunt standaards gebruiken of boeken stapelen om het te krijgen waar het moet zijn.

Maak het je eigen

Creëer een omgeving die een gevoel van comfort en inspiratie geeft. Planten zijn een geweldige manier om rustgevende kleur en rust toe te voegen aan je werkdag. Als je niet echt groene vingers hebt, ga dan voor een optie met weinig of geen water, zoals een vetplant of een kunstmatige plant. Tegenwoordig zijn sommige kunstplanten extreem levensecht en zul je het verschil nauwelijks merken.

Misschien wilt u ook een paar items aan uw werkruimte toevoegen die u zullen inspireren of motiveren. Als je een favoriet schilderij hebt dat creativiteit en verbeeldingskracht stimuleert, zoek dan een prominente plek in je kantoor om wat visuele inspiratie te bieden. Of u kunt enkele foto’s van uw gezin toevoegen om wat motivatie te geven om door de moeilijke dagen heen te komen.

Gebruik tools voor tijdbeheer

Tijdbeheer kan voor sommigen moeilijker zijn wanneer ze vanuit huis werken. Voor iedereen die een beetje hulp nodig heeft om gefocust te blijven en taken tijdens de werkdag uit te voeren, kan de Time Timer MOD + Dry Erase Board het eenvoudig maken. Schrijf uw dagelijkse schema op, inclusief alle vergaderingen en belangrijke taken die u wilt voltooien op het uitwisbare bord. Wijs een hoeveelheid tijd toe aan elke taak en gebruik de Time Timer® MOD om je op één taak tegelijk te concentreren en de takenlijst te overwinnen.

Gebruik de Pomodoro-techniek om uw grotere project op te splitsen in kleinere, beter beheersbare taken. De techniek vereist korte pauzes van 3-5 minuten na 25 minuten werken. Nadat je deze cyclus vier keer hebt voltooid, neem je een langere pauze van 15-30 minuten. Gebruik uw Time Timer om uw voortgang bij te houden. Deze tijden worden voorgesteld en kunnen naar boven of beneden worden aangepast om aan uw specifieke behoeften en werkstijl te voldoen. Profiteer tijdens uw langere pauze van de voordelen van thuiswerken. Zet een pot met je favoriete thee, maak een korte wandeling door de buurt om wat frisse lucht te krijgen, of gooi de bal in de achtertuin voor je hond als een manier om te resetten voor je middagprojecten.

Nu meer werknemers hun werk op afstand doen, en velen waarschijnlijk niet terugkeren naar kantoorlocaties in de nabije toekomst of helemaal niet, is het essentieel om vanuit huis meer aandacht en aandacht aan uw werk te besteden. We hopen dat deze tips u helpen mogelijke afleidingen te beperken, uw werkruimte uniek te maken en een gelukkige, gezonde omgeving te creëren die een gevoel van kalmte en consistentie bevordert.

Drie tips om uw thuiskantoor te organiseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.