Bij Time Timer zijn we trots op het aanbieden van time management hulpmiddelen die geschikt zijn voor verschillende doeleinden in verschillende situaties, of het nu thuis, op school of de werkplek is.

We hebben bijvoorbeeld de Time Timer® WASH ontwikkeld om mensen, met name schoolgaande kinderen, te helpen hun handen effectief te wassen, aangezien de Time Timer® WASH instructies op tijd geeft om goed handen wassen te garanderen. Schoolbeheerders en een aantal werkgevers gebruikten de Time Timer® WASH om hun scholen en werkplekken veilig te houden tijdens de COVID-19-pandemie.

Nu we langzaamaan uit de pandemie komen en in een relatieve normaliteit komen, zullen we dit artikel wijden aan de visuele timers van Time Timer die geweldig zijn voor op het werk vooral voor eigenaren van kleine bedrijven.

Time Timer® MOD 

Modern en modulair, de Time Timer® MOD is perfect voor een bijzonder tijdgevoelige of veeleisende taak, individueel of één-op-één.

Er zijn meerdere Time Timer MOD-modellen, namelijk de Education Edition, Home Edition en Sprint Edition. Alle Time Timer MOD-timers kunnen worden ingesteld van 1 minuut tot 60 minuten, en zijn compact en gemakkelijk te plaatsen, zelfs op een rommelig bureaublad.

Hoewel de Education- en Home-edities beschikken over aanpasbare kleuren, kunnen eigenaren van kleine bedrijven het meest profiteren van de Sky Blue-gekleurde Time Timer MOD – Sprint Edition. 

Deze editie, die wordt vermeld in het boek Sprint van Jake Knapp, bevat een handleiding van Knapp, de Quick Start Guide genaamd, die een overzicht biedt van het ‘design sprint’-framework dat Google-teams op hun werkplek gebruiken. Met de Snelstartgids kunnen u en uw team de Time Timer gebruiken om tijdnooddoelen met hoge efficiëntie te halen.

Time Timer® MOD + Dry Erase Board 

Als de bovengenoemde Time Timer® MOD uw aandacht heeft getrokken, wilt u misschien dit luxe pakket overwegen, dat zowel de Time Timer MOD in houtskool als het Time Timer Dry Erase Board bevat. 

Omdat we de functies van de Time Timer® MOD hierboven al hebben behandeld, komen we meteen bij het Time Timer Dry Erase Board, dat een ingebouwde timer van 60 minuten bevat die vrijwel overal op kantoor kan worden geplaatst. Het kan fungeren als een activiteiten- en berichtencentrum, waardoor werknemers of misschien klanten op de hoogte worden gehouden van tijdgevoelige berichten en activiteiten.

Met medewerkers kunt u een lijst met bestellingen opschrijven en aangeven wanneer ze moeten worden voltooid – dus met vier taken in een uur kunt u ze markeren in stappen van vijftien minuten, en de ingebouwde visuele timer kan ze laten weten of ze achter of voor staan.

Voor klanten kunt u ze laten weten hoeveel tijd er nog is voordat ze sluiten, of wanneer een service beschikbaar wordt gesteld. De rode schijf zal voor hen een gemakkelijke visuele aanwijzing zijn om te meten hoe lang ze nog moeten wachten of wanneer ze moeten vertrekken.

Time Timer® 120 Minute 

Groot, duurzaam en draagbaar, de Time Timer® PLUS 120 Minute is perfect om op een zichtbare plek op een drukke werkplek te plaatsen.
Met de functie van 2 uur kun je er zeker van zijn dat dit de Time Timer visuele timer bij uitstek is voor teams die kunnen verwachten lange projecten te doen of vergaderingen bij te wonen die lang duren. De grootte maakt het voor bijna iedereen gemakkelijk om in een oogwenk een idee van de tijd te krijgen.

Time Timer Original Large

Dit is de originele Time Timer visuele timer. Een groot (en zo goed zichtbaar) model met een looptijd tot 60 minuten, dit is al meer dan 25 jaar een favoriet van kantoormedewerkers.

Het formaat van de Time Timer Original Large en zijn vierkante vorm zouden ondernemers moeten aanspreken die misschien een Time Timer visuele timer aan de muur willen hangen of op een bureau willen plaatsen, voor een niet te missen visuele herinnering die een duidelijk kenmerk van uw werkplek wordt.

Time Management hulpmiddelen voor alle vaardigheden

De Time Timer-producten worden gedefinieerd als Intuitive Assistive Tech. Time Timer gelooft in het creëren van producten die mensen van alle leeftijden en capaciteiten echt helpen om tijd te overwinnen – in de klas, thuis en op kantoor. Hoewel tijd voor iedereen een uitdaging kan zijn, streven we ernaar om intuïtieve en innovatieve oplossingen te bieden die echt een verschil maken. Time Timer werd vermeld als een van de beste manieren om kantoren gehandicaptvriendelijk te maken.

Time Timer visuele timers zijn geweldige hulpmiddelen om op kantoor te gebruiken om ervoor te zorgen dat u uw medewerkers van alle niveaus helpt om het meeste uit hun tijd te halen. Het kan een ondersteunend visueel en hoorbaar signaal zijn om overgangen en vergaderingen op tijd te vergemakkelijken.

De Beste Time Management Hulpmiddelen voor uw Bedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.