Time Timer®Make Time – Special Edition

Jake Knapp, schrijver van het bestseller boek Sprint, heeft een nieuw boek Make Time gelanceerd,
een boek over hoe focus en energie te vinden in het dagelijkse leven.
Samen met het boek Make Time introduceren wij een nieuwe Time Timer ®!

Het boek Make Time is niet een lijst met tips. Het boek beschrijft hoe tijd te creëren voor de zaken die u belangrijk vindt in deze tijden van constante drukte en afleiding. Jake Knapp beschrijft hoe u met kleine wijzigingen in uw dagelijkse leven, tijd vrij kan worden gemaakt voor de zaken waar u tijd aan wilt besteden.

Dit boek is geschreven voor iedereen die wel eens denkt, als er nu maar meer uren in een dag zitten…,  Make Time helpt u met het passief reageren op de eisen van de moderne wereld en laat u starten met het maken van tijd voor de dingen in het leven die er voor u toe doen.

Jake heeft meer dan 10 jaar bij Google en Google Ventures gewerkt, waar hij het Design Sprint proces heeft ontwikkeld. De Time Timer® is een essentieel hulpmiddel in dit proces. Hij heeft onder andere Sprints geleid bij bedrijven als Nest, Slack, 23andMe en Flatiron Health. Vandaag de dag, teams over de hele wereld (inclusief het Nationaal Brits Museum en de Verenigde Naties) gebruiken Design Sprints om problemen op te lossen en nieuwe ideeën te testen.

Voor zijn tijd bij Google heeft Jake gebouwd aan producten als Gmail, Google Hangouts en Microsoft Encarta.