Hier bij Time Timer® nemen we geestelijke gezondheid heel serieus.

Een van de belangrijkste inzichten in geestelijke gezondheid is dat er veel verschillende neurologische aandoeningen in de wereld bestaan, wat zorgt voor een verscheidenheid aan verschillende ervaringen. En dus heeft iedereen verschillende behoeften op het gebied van geestelijke gezondheid.

Een specifieke neurologische aandoening die we in onze blog willen benadrukken, is de ziekte van Alzheimer.

Juni is de wereldwijde Alzheimer- en Brain Awareness maand, en daarom willen we graag uitleggen waarom dit zo belangrijk is.

Alzheimer treft mensen over de hele wereld.

De meeste mensen kennen ten minste één persoon die de ziekte van Alzheimer heeft.

Meer den 55 miljoen mensen hebben de ziekte van alzheimer of een andere vorm van dementie.

Het kan een uitdagende situatie zijn voor alle betrokkenen, inclusief de familie en zorgverleners van de persoon.

Er is echter nog steeds genoeg vreugde te vinden na een diagnose, vooral wanneer de persoon met de aandoening manieren weet te vinden om de autonomie te behouden.

Mensen helpen met Time Timer® producten

Een van de dingen waar we hier bij Time Timer® het meest trots op zijn, is dat onze producten met succes worden gebruikt voor mensen met uitzonderlijke verschillen.

Alzheimerpatiënten zijn zeker een groep mensen die geholpen kan worden door een Time Timer® product.

Eenvoudige taken, zoals het bijhouden van de tijd kan erg moeilijk zijn voor bepaalde mensen met de ziekte van Alzheimer.

Met een Time Timer® product kan het bijhouden van de tijd eenvoudig worden gemaakt.

De verstrijkende rode schijf zal een consistente herinnering zijn aan hoeveel tijd er nog over is voor een bepaalde activiteit, zoals bijvoorbeeld het maken van een ontbijt.

Voor een Alzheimer patiënt kan een Time Timer ®Horloge een perfect cadeau zijn om zijn draagbaarheid en verscheidenheid aan tijdregistratiefuncties.

Het gebruik van de functie voor herhalende herinneringen van de Time Timer® Watch kan patiënten bijvoorbeeld helpen herinneren dat ze hun medicatie op tijd moeten innemen.

Bewust zijn van uw hersenen

Bewust zijn van uw hersenen houdt in dat u voor uw geestelijke gezondheid zorgt.

Dit kan inhouden dat u zich bewust bent van de manieren waarop uw levensstijl en activiteiten uw neurologische welzijn kunnen beïnvloeden.

Het is onzeker wat de oorzaken van de ziekte van Alzheimer zijn. Als gevolg hiervan is het voorkomen of verminderen van de aandoening geen gemakkelijke taak.

Er zijn echter bepaalde dingen waar onderzoekers op wijzen als mogelijke hulpmiddelen van de aandoening.

Veroudering, genetica en levensstijlkeuzes (zoals slecht eten, niet sporten en het vermijden van mentaal stimulerende activiteiten) zijn gesuggereerd als sleutelfactoren bij de ontwikkeling van Alzheimer.

Een van de belangrijkste dingen om te begrijpen over je hersenen is dat het eigenlijk gewoon een ander fysiek orgaan van je lichaam is. Als dat orgaan, de hersenen, wordt blootgesteld aan iets dat het kan schaden, vergroot je de kans dat je later last krijgt van beperkende neurologische aandoeningen.

Op dezelfde manier kan consequent drinken leverschade veroorzaken.

Zo is sociaal isolement in verband gebracht met cognitieve achteruitgang.

Sociale betrokkenheid kan je hersenen dus gezond houden.

Het resultaat hier is dat het bekijken van de gezondheid van uw hersenen op dezelfde voorwaarden als uw hart- of levergezondheid u kan helpen om mentaal gezond en sterk te blijven voor een langere tijd.

Meer geweldige time management producten van Time Timer ®

Hopelijk heb je het een en ander geleerd dat je kan helpen je hersenen in goede conditie te houden voor Brain Awareness Month!

Time Timer ® producten zijn essentieel geweest voor het creëren van succes in verzorgingstehuizen en klaslokalen over de hele wereld, met een verscheidenheid aan toepassingen voor mensen met speciale behoeften.

Bekijk de rest van de Time Timer® producten, waaronder de Time Timer® Wash, een geweldig hulpmiddel bij het wassen van de handen voor het creëren van een gezondere school- of thuisomgeving.

Wereldwijde Alzheimer- en Brain Awareness maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *