NIEUWE PRODUCTEN 2022


Nieuwe Showroom

Wij zijn heel erg trots op onze nieuwe showroom….


Time Timer® MOD – Home Edition Collection

60-minuten visuele timerperfect op maat gemaakt voor bureau’s, dressoirs of aanrecht. Perfect voor individueel gebruik waar u het ook nodig heeft.

Mix & Match – Geef uitdrukking aan je stijl en voeg een beschermingslaag toe aan je Time Timer MOD® – Home Edition met zachte siliconen hoesjes, apart verkrijgbaar.  

De kracht van kleurDeze kleuren gaan niet alleen over het uitdrukken van stijl – kleur kan een grote invloed hebben op onze stemming! Gebruik deze kleuren om een ​​meer kalmerende of stimulerende omgeving te creëren, afhankelijk van uw behoeften.


De originele Time Timer®-lijn is NIEUW en VERBETERD


Hoewel altijd in ontwikkeling, bestaat de Time Timer® Original al meer dan 25 jaar. In de afgelopen jaren heeft Time Timer® veel geleerd over de functies en voordelen die de docenten en professionals die de originele serie gebruiken. Toen het tijd werd om een ​​nieuwe productietool te maken, kregen we de kans om onze geliefde Original-lijn te verbeteren. Met deze herlancering hebben we meer waarde gecreëerd voor de eindgebruiker en onze distributeurs door een betere gebruikerservaring te bieden.


Biofilter WhisperPhone® voor Select en Duet


Deze biofilter is ontworpen om de verspreiding van ziektekiemen te minimaliseren met een minimaal verlies van luchtstroom; zodat studenten elkaar nog steeds kunnen horen.


De Pictogram Beschermkit COVID-19


De COVID-19 beschermingskit is het perfecte visuele hulpmiddel om een ​​beter begrip van de hygiënevoorschriften en sociale afstand als gevolg van de COVID-19-pandemie te vergemakkelijken.


Binnenkort verkrijgbaar: De Time Timer® WASH – Handenwas Timer


Hygiëne is nog nooit zo belangrijk geweest. Time Timer®, kan nu helpen onze kinderen veilig te houden met ons nieuwste product, de Time Timer® WASH.


Schone handen voor het grotere goed: wereldwijde Handenwasdag, 15 oktober

Global Handwashing Day is een wereldwijde dag gewijd aan het vergroten van het bewustzijn en begrip van het belang van handen wassen met zeep om ziektes te voorkomen, vooral gezien de huidige COVID-19-pandemie.


De Time Timer® Wash-handwastimer zit boordevol kindvriendelijke functies

De Time Timer® WASH heeft een touchless IR-bediening om ervoor te zorgen dat handen schoon worden en blijf schoon met een simpele handbeweging om de timer te starten.

Maakt u zich geen zorgen over wat spatten – de Time Timer® WASH is waterbestendig.
The Time Timer® WASH toont een in 30 seconden verdwijnende LCD-schijf, welke laat zien hoeveel tijd er overblijft voor volledig schone handen.Nu verkrijgbaar: LittleStorm Houten Editie


Het LittleStorm spel biedt kinderen de mogelijkheid om de borden en kaarten te verwoorden, die allemaal betrekking hebben op situaties waarmee het kind vertrouwd is of situaties weergeven die kinderen voorbereidt op dingen, gebeurtenissen of omstandigheden die ze misschien moeilijk te begrijpen vinden.
In één woord: LittleStorm- spellen maken abstracte dingen in het leven van het kind specifieker en gemakkelijk te begrijpen.

De spellen bouwen voort op de eigen ervaringen van de kinderen.
Emoties, zintuiglijke indrukken, acties en fysieke reacties weerspiegelen hoe we denken, onszelf zien en begrijpen en de wereld waarin we leven.
Het is belangrijk voor het welzijn van een kind dat hij/zij wordt aangemoedigd om over zijn/haar ervaringen en omgeving te praten.