Binnenkort verkrijgbaar: De Time Timer® WASH – Handenwas Timer

Hygiëne is nog nooit zo belangrijk geweest. Time Timer®, kan nu helpen onze kinderen veilig te houden met ons nieuwste product, de Time Timer® WASH.


Schone handen voor het grotere goed: wereldwijde Handenwasdag, 15 oktober

Global Handwashing Day is een wereldwijde dag gewijd aan het vergroten van het bewustzijn en begrip van het belang van handen wassen met zeep om ziektes te voorkomen, vooral gezien de huidige COVID-19-pandemie.


De Time Timer® Wash-handwastimer zit boordevol kindvriendelijke functies

De Time Timer® WASH heeft een touchless IR-bediening om ervoor te zorgen dat handen schoon worden en blijf schoon met een simpele handbeweging om de timer te starten.

Maakt u zich geen zorgen over wat spatten – de Time Timer® WASH is waterbestendig.
The Time Timer® WASH toont een in 30 seconden verdwijnende LCD-schijf, welke laat zien hoeveel tijd er overblijft voor volledig schone handen.Nu verkrijgbaar: LittleStorm Houten Editie

Het Little Storm spel biedt kinderen de mogelijkheid om de borden en kaarten te verwoorden, die allemaal betrekking hebben op situaties waarmee het kind vertrouwd is of situaties weergeven die kinderen voorbereidt op dingen, gebeurtenissen of omstandigheden die ze misschien moeilijk te begrijpen vinden.
In één woord: Little Storm- spellen maken abstracte dingen in het leven van het kind specifieker en gemakkelijk te begrijpen.

De spellen bouwen voort op de eigen ervaringen van de kinderen.
Emoties, zintuiglijke indrukken, acties en fysieke reacties weerspiegelen hoe we denken, onszelf zien en begrijpen en de wereld waarin we leven.
Het is belangrijk voor het welzijn van een kind dat hij/zij wordt aangemoedigd om over zijn/haar ervaringen en omgeving te praten.