Een Nieuwe Draai Geven aan een Iconisch Product 

Onze Time Timer® visuele timers zijn een houvast geweest in veel klaslokalen, kantoren en huizen sinds we de Time Timer® Original uitbrachten.  

Sindsdien hebben we een breed scala aan Time Timer visuele timers uitgebracht, elk geschikt voor verschillende behoeften en situaties. Hieronder valt ook onze Time Timer® WASH, die kinderen overal heeft geholpen om te leren hoe ze hun handen correct en effectief kunnen wassen, wat niet alleen nuttig was tijdens de COVID-19-pandemie, maar nog steeds een geweldig hulpmiddel is voor ouders en opvoeders die de verspreiding van ziektekiemen onder kinderen. 

Zoals u misschien al kunt zien, zijn we gedreven om de meest innovatieve en nuttige manieren te vinden om tijdbeheer voor onze klanten gemakkelijker te maken. Daarom zijn we verheugd om de Time Timer® TWIST in het zonnetje te zetten. De Time Timer® Twist geeft een digitale “TWIST” aan de Time Timer!  

The Time Timer® TWIST: leuk, functioneel en handig in elke omgeving

Naast een tijdsduur van 1 minuut tot 90 minuten, heeft deze specifieke visuele timer een groot aantal functies die het een uitstekend hulpmiddel voor tijdbeheer maken.  

Dankzij een magnetische achterkant kan de Time Timer® TWIST op allerlei metalen oppervlakken worden bevestigd, van de koelkast thuis tot het whiteboard in de klas.  

De Time Timer® TWIST biedt een no-noise countdown (wat betekent dat u geen storend “tikken” hoort) dat eindigt met een continue waarschuwing.  

Deze continue waarschuwing gaat 1 minuut door, tenzij u deze stopt met de Play/Pause-knop.  

Hoe gebruik je de Time Timer® TWIST 

Hoewel de Time Timer® TWIST high-tech is, is hij gemakkelijk te gebruiken voor alle leeftijden.  

Een buitenste ring rond deze timer stelt je in staat om de timer eenvoudig in te stellen door aan de ring te draaien.  

Draai gewoon naar de gewenste tijd, druk op play en kijk hoe de digitale maatstreepjes terug lopen. De tijd zelf wordt numeriek weergegeven in het midden van de timer.  

Als u de timer moet pauzeren, kunt u op de knop Play/Pause drukken en indien nodig een pauze nemen.  

Time Timer® TWIST, nu in nieuwe kleuren!  

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van de Time Timer® TWIST, zijn we verheugd aan te kondigen dat we een grote selectie kleuren hebben waaruit u kunt kiezen, variërend van Original Red, Pale Shale Grey, Dreamsicle Orange en Lake Day Blue.  

Wat uw stijl ook is, we zijn er zeker van dat u een Time Timer® TWIST vindt die bij u past!  

De Time Timer Twist is Portable, Digitaal en Leuk om te Gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *