WhisperPhone® Select

Met de WhisperPhone Select kunnen tot wel 6 leerlingen tegelijk worden begeleid bijv. tijdens het lezen en het oefenen van spreekvaardigheid.

De set bestaat uit een middenconsole met 7 flexibele buizen met ieder een eigen WhisperPhone hoorn.

Met de unieke middenconsole is het mogelijk om gericht per leerling instructies te geven.

De middenconsole van de Select biedt tevens de mogelijkheid om 3 teams van ieder 2 leerlingen te maken, zodat er ook per team kan worden geoefend en samengewerkt. De middenconsole wordt door middel van een sterke zuignap op de tafel bevestigd.
Download informatie.

De WhisperPhone Select is gemaakt van hoogwaardig kunststof en, net als alle andere WhisperPhone  producten, eenvoudig schoon te maken.

WhisperPhone is een akoestische hoofdtelefoon, waarmee kinderen van alle leeftijden, maar ook volwassenen, duidelijker horen, als ze leren lezen, voor spelling, bij articulatie en de ontwikkeling van het taalproces. WhisperPhone is leuk en makkelijk in het gebruik. Onderzoek heeft uitgewezen, dat gebruikers (tot 10x) meer horen door het dragen van de WhisperPhone. Dat betekent dat ze zichzelf beter kunnen concentreren zonder afgeleid te worden door achtergrondgeluiden. De WhisperPhone werkt eenvoudig en doeltreffend en is zowel links als rechts te dragen.

Ref.nr. 90013 – WhisperPhone Select

Nieuw! Biofilter voor WhisperPhone® duet en select