Variety Pack bevat 12 WhisperPhone Elements in 6 verschillende kleurencombinaties

Het junior model van WhisperPhone Element Variety Pack is nu ook leverbaar in kleur. De verschillende kleuren maken het nog leuker om er mee te werken!

De Variety Pack bevat 12 WhisperPhone Elements in 6 verschillende kleurencombinaties. Van iedere kleurencombinatie zitten er twee in de set.

De WhisperPhone Element hou je zelf vast. Perfect voor jonge leerlingen en kinderen die fijngevoelig zijn en liever de WhsiperPhone vasthouden dan hem opzetten.

WhisperPhone is een akoestische hoofdtelefoon, waarmee kinderen van alle leeftijden, maar ook volwassenen, duidelijker horen. Als ze leren lezen, voor spelling, bij articulatie en de ontwikkeling van het taalproces. WhisperPhone is leuk en makkelijk in het gebruik.

Onderzoek heeft uitgewezen, dat gebruikers (tot 10x) meer horen door het dragen van de WhisperPhone. Dat betekent dat ze zichzelf beter kunnen concentreren zonder afgeleid te worden door achtergrondgeluiden. De WhisperPhone werkt eenvoudig en doeltreffend en is zowel links als rechts te dragen.

Geschikt voor kinderen tot ca. 12 jaar. Werkt zonder batterij.
Vaatwasmachinebestendig.

Ref.nr. 90014 – WhisperPhone Element Variety Pack (12 in 1 set).