Time Timer® WASH + Soap Dispenser

Was jij je handen lang genoeg? Hoe zit het met je studenten, collega’s, kinderen? Schoon en veilig zijn was nog nooit zo belangrijk. De Time Timer WASH + Zeepdispenser is een contactloze, automatische zeepdispenser die is geïntegreerd met een visuele timer om ervoor te zorgen dat de handen lang genoeg worden gewassen om te voldoen aan de WHO-aanbeveling. Het visuele aspect van deze timer helpt alle leeftijden en vaardigheden de duur en het proces van handen wassen te begrijpen.

Time Timer® WASH + Soap Dispenser

Of het nu thuis, in de klas, een voedselbereidings- of restaurantomgeving of in een kantoorruimte is, het bieden van hulpmiddelen voor de gezondheid en veiligheid van onze vrienden en familie kan helpen om vertrouwen te hebben, wetende dat we er alles aan doen om de verspreiding van ziekte.

Ref.nr. JAC5401 – Time Timer® WASH and Soap
Dispenser – 254 x 100 x 120 mm

De timer kan worden gestart zonder aan te raken door simpelweg de hand onder de tuit te houden. Zeep (niet inbegrepen) wordt automatisch afgegeven en de timer begint af te tellen. Naarmate de schijf verdwijnt, verstrijkt de tijd, wat het schrobben door de duur aanmoedigt. Dankzij de timing van het aftellen kunnen gebruikers eerst hun handen natmaken, daarna de goedgekeurde 20 seconden wassen en daarna afspoelen.

Muziek en geluiden kunnen worden gebruikt om de stappen te versterken of het kan stil worden gebruikt voor geluidsgevoelige omgevingen. USB-oplaadbaar.

Kenmerken:

  • Hands-free activeren
  • Goed zichtbare LCD visuele countdown
  • Geluidsopties zijn Stil, Piep of Piep en Muziek samen.
  • Vloeibare zeep Reservoir bevat 300 ml.
    (niet inbegrepen)
  • Oplaadbare lithiumbatterij –
    USB-oplaadkabel.