Binnenkort Verkrijgbaar – Time Timer® Visual Scheduler

De Visual Schedular Accesory Set is jouw uitgebreide oplossing voor het maken en implementeren van visuele schema’s. In combinatie met de klinisch bewezen Time Timer® Original Medium visuele timer (apart verkrijgbaar) zorgt het voor een duidelijk begrip van begin, midden en einde, waardoor het geschikt is voor individuen van alle leeftijden en vaardigheden. Dit veelzijdige set is perfect voor het illustreren van dagelijkse routines, reeksen van activiteiten of processtappen op school of thuis.

  • Dry Erase Accessoire met Opbergbakje
  • 6 Blanco Activiteiten Kaarten
  • 30 Activiteiten Kaarten
  • 4 Clips
  • 1 Dry Erase Marker*
    * De bijgeleverde Marker kan verschillen van de foto

Dit product is verkrijgbaar met of zonder de Time Timer® Original Medium 60-minuten visuele afteltimer. Beide opties bevatten een whiteboard dat geschikt is voor de Time Timer® Original Medium, 4 clips om activiteitenkaarten vast te houden en/of tijdssegmenten te verdelen, 30 Activiteitskaarten en 6 blanco activiteitskaarten met vinkjes aan de achterkant zodat je voltooide taken kunt markeren, en 1 droog uitwisbare marker.

De Visuele Planner is compatibel met elke Time Timer Original Medium-timer van de derde generatie. Ook is het geschikt voor gebruik met de Time Timer Original Medium Learning Center Classroom Set-timers.