Schoolset, Magnetisch Pictogrammen

Met deze Time Timer Schoolset kunt u ontelbare rituelen en sociale scenario’s creëren. De Schoolset wordt het meest gebruikte hulpmiddel voor een leerling gedurende zijn/haar schoolcarrière. Nooit eerder was het zo eenvoudig om een dagindeling te maken.

Het magnetische bord kan worden bevestigd op een bureaublad of ieder ander vlak oppervlakte door middels van een Velcro (klittenband) strip. U kunt de magnetische pictogrammen in iedere volgorde op het magnetisch bord plaatsen. U kunt bijvoorbeeld het volgende ritueel of scenario maken: papier, kleurpotloden, tekenen, kleuren, schaar, knippen, lijm.

De magnetische pictogrammen kunnen worden gerangschikt in chronologische volgorde, van links naar rechts. De ‘pijl’ pictogram kan worden gebruikt om aan te wijzen en de stappen in het ritueel te volgen. De afbeeldingen zijn geschikt voor onder andere de Basisschool, onderbouw en bovenbouw, zoals: instructies, onderwerpen, personeel, plaatsen, activiteiten, situaties, etc. Een eenvoudig en effectief hulpmiddel om de dag mee te plannen!

 

 

                            De Schoolset bevat:

245 magnetische afbeeldingen

1 magnetisch bord

2 Velcro strips

1 dry erase stift

 Art.nr. JAC5066