Magnetische Essential Kit

De Essential Kit is een eenvoudig magnetisch hulpmiddel om bijvoorbeeld drukke dagen te plannen. Deze kit helpt uw kind bij de dagelijkse taken en uitdagingen, van ’s ochtends tot ‘s avonds, drukke dagen worden zo een stuk gemakkelijker!

U kunt diverse rituelen en sociale scenario’s creëren door middel van de pictogrammen uit deze kit te gebruiken.

Een sociaal scenario is een weergave van een sociale situatie, met als doel deze situaties beter te leren begrijpen. En daarnaast het vermogen tot sociale interactie te helpen ontwikkelen.

      

Een ritueel is een volgorde van pictogrammen waarbij de illustratie wordt gekoppeld aan elke stap van een taak,sociaal scenario of activiteit. Denk bijvoorbeeld aan: een bad nemen, je tanden poetsen of je handen wassen.

RoboToys Essential kit packaging

Gebruik bijvoorbeeld de volgende pictogrammen voor het bad ritueel. Naar het toilet gaan, doortrekken, neem een bad, was je lijf, was je haar, speel in bad en droog je zelf af.

Plaats deze pictogrammen op de IDEOstatik of deurhanger. Met de pijlpictogram uit deze kit kunt u ieder onderdeel van het ritueel aanwijzen.

Zo is uw kind in staat de stappen te volgen die nodig zijn om een taak goed te volbrengen.

 

 

Met de Dry-Erase stift kunt u bijvoorbeeld de blanco pictogrammen personaliseren. Maar de Dry-Erase stift kan ook gebruikt worden voor de deurhanger en de IDEOstatik te beschrijven.

De Essential Set Magnetisch bevat:

280 magnetische pictogrammen van een voorwerp of activiteit, inclusief 5 blanco Time Timer pictogrammen

1 IDEOstatik – exclusief white board –; plakt op ieder glad oppervlak, afm. 28 x 21 cm

1 dubbelzijdige magnetische deurhanger

1 dry erase stift

5 blanco pictogrammen

Artnr.JAC5065-Essential Set, Magnetisch