WhisperPhoneWhisperPhone is een akoestische hoofdtelefoon. Kinderen van alle leeftijden, maar ook volwassenen, kunnen duidelijker horen. Als ze leren lezen, voor spelling, bij articulatie en de ontwikkeling van het taalproces. WhisperPhone is leuk en makkelijk in het gebruik.

Onderzoek heeft uitgewezen, dat gebruikers (tot 10x) meer horen door het dragen van de de WhisperPhone akoestische hoofdtelefoon. Dat betekent dat ze zichzelf beter kunnen concentreren zonder afgeleid te worden door achtergrondgeluiden. De WhisperPhone akoestische hoofdtelefoon werkt eenvoudig en doeltreffend en is zowel links als rechts te dragen.

Leverbaar zijn:
– Junior en senior
– Element junior en senior
– Duet
– Uitbreidingset voor WhisperPhone Duet
– Opbergtasjes voor WhisperPhone
– Boek (engelstalig)
Select
– WhisperPhone Element Variety Pack

Naar WhiserPhone filmpjes.
Naar WhisperPhone recensies.

Hoe werkt de WhisperPhone?WhisperPhone

Bij het spreken gaat de stem rechtstreeks naar het oor, waardoor de stem duidelijk te horen is. Dit leidt tot een verbeterde signaalruisverhouding. Dit houdt in dat de gebruiker de eigen stem veel beter kan horen en de invloed van achtergrondgeluiden wordt beperkt. Doordat de gebruiker zichzelf beter kan horen, wordt het proces van leren lezen en de ontwikkeling van taal geoptimaliseerd. De WhisperPhone helpt kinderen en volwassenen met articulatie, auditieve discriminatie, dyslexie en vlot leren lezen. Er is een handsfree en een handheld WhisperPhone in zowel een kinder- en een volwassen formaat. De WhisperPhone junior is ontworpen voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Voor de middelbare school en volwassenen is er de WhisperPhone senior. De WhisperPhone is vaatwasmachinebestendig.

WhisperPhone akoestische hoofdtelefoon

 

Tips voor Leerkrachten
Gebruik de WhisperPhone tijdens het lezen, spelling, het leren van een nieuwe taal of geheugentraining.

Tips voor Ouders
Gebruik de WhisperPhone bij het hardop leren (voor)lezen, waardoor het kind de eigen stem beter hoort en daardoor de klanken van de woorden duidelijker hoort.

Tips voor Professionals
Gebruik de WhisperPhone voor de verbetering van articulatie en verminderen van omgevingsgeluiden tijdens de therapie. Ook een geschikt hulpmiddel voor onder andere ADHD, Spraaktherapie, Dyslexie, stotteren en Autisme.

Tips voor Volwassenen
Gebruik de WhisperPhone voor het leren van een nieuwe taal, geheugentraining, werken aan een zangstem, verbeteren van woorduitpraak, aansterken na een herseninfarct of bij het studeren voor een examen.

Lees hier een gebruikerservaring van een Logopediste in een verpleeghuis.
Lees hier een gebruikerservaring over de WhisperPhone Duet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.