Time Timer® Pocket

De Time Timer Pocket is de kleinste Time Timer, waardoor deze geschikt is voor individueel gebruik. Door het kleine formaat is de Time Timer gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. Het doorzichtigebeschermdeksel kan worden opengeklapt en dient als standaard voor de Timer. De Time Timer Pocket heeft een geruisloze werking en een optioneel eindsignaal (aan/uit). Werkt op 1 AA alkaline batterij, welke niet bijgeleverd wordt.

Art.nr. JAC5007 – Time Timer Pocket
Afmeting: 7,5×7,5 cm

 

Time Timer Large met eindsignaal

Time Timer® Medium

De meest gebruikte Time Timer. De Medium Time Timer kan staan en ook worden opgehangen, hierdoor kunt u deze gebruiken voor verschillende activiteiten. Geschikt voor individueel gebruik, maar ook voor in een groep. Deze Time Timer is uit te breiden met blanco kaarten, stickers en diverse sets pictogrammen (zie accessoires). De Time Timer Medium heeft een geruisloze werking en een optioneel eindsignaal (aan/uit). Werkt op 1 AA alkaline batterij, welke niet bijgeleverd wordt.

Art.nr. JAC5008 – Time Timer Medium
Afmeting: 18×18 cm

 

Time Timer Medium met geluid

Time Timer® Large

De grootste Time Timer is geschikt voor gebruik in (grote) klaslokalen, vergaderzalen en op de werkplek.  Door de grote cijfers is de cijferplaat ook vanaf een afstand goed leesbaar. Deze Time Timer kan staan en worden opgehangen, hierdoor is ook deze te gebruiken voor verschillende activiteiten.  Uit te breiden met blanco kaarten, stickers en diverse sets pictogrammen (zie accessoires). De Time Timer Large heeft een geruisloze werking en een optioneel eindsignaal (aan/uit). Werkt op 1 AA alkaline batterij, welke niet bijgeleverd wordt.

Art.nr. JAC5000 – Time Timer Large
Afmeting: 30×30 cm

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.