Magnetic Pictogram Kit Time Timer® editie

De Time Timer Magnetic Pictogram Kit is een makkelijk te gebruiken hulpmiddel voor kinderen die iets meer ondersteuning nodig hebben bij hun dagelijkse bezigheden. Het gebruik van pictogrammen is het meest effectief in combinatie met een Time Timer. De pictogrammen kunnen helpen de zelfstandigheid te vergroten en een besef van tijd te ontwikkelen tijdens allerlei dagelijkse bezigheden, zoals aankleden, persoonlijke hygiëne, spelen, school en diverse andere activiteiten.

JAC5060 - Magnetic Pictogram Kit - Time Timer editionDe set is magnetisch, duurzaam en klaar voor gebruik. U hoeft niets te printen of te knippen, er hoeft geen lijm, klittenband of plakband gebruikt te worden. De illustraties zijn eenvoudig en makkelijk te begrijpen voor ieder kind.

Het is ook een uitstekend hulpmiddel voor ouders, leerkrachten en professionals die werken met kinderen om hen begeleiden en te verder helpen naar meer zelfstandigheid.

Deze kit bevat:
35 magnetische pictogrammen zonder tekst
• 35 magnetische Time Timer pictogrammen
• 1 x magnetische deurhanger
• 1 x uitwisbare stift

Art. nr. JAC5060 – Time Timer Magnetic Pictogram Kit

Vertical Magnetic Door HangerVertical Magnetic Door Hanger

De magnetische deurhanger kan worden opgehangen aan een deurklink of worden geplaatst op een metalen oppervlak. Plaats de magnetische pictogrammen op de deurhanger en creëer zo de activiteit of routine van uw keuze.
Op de deurhanger is aan weerszijde plaats voor maximaal 10 magnetische pictogrammen.

De mogelijkheden zijn ontelbaar!

Pictogrammen niet meegeleverd.
Afmetingen ca. 28,8 x 8,5 cm.

Art. nr. JAC5061 – Vertical Magnetic Door Hanger, dubbelzijdig

Portable KitPortable Kit

Een handig tasje met een dubbelzijdig magnetische mini-kaartje met plaats voor 4 magnetische pictogrammen aan beide kanten. Geschikt voor iedere buitenactiviteit. Het tasje kan aan de riem worden bevestigd met een speciale sluiting of om de hals gedragen worden met een koord. (Pictogrammen niet meegeleverd.)

Inhoud:
• 1 x polyester tasje met extra vakje en penhouder
• 1 x dubbelzijdig magnetisch mini-kaartje
• 1 x uitwisbare stift
• 1 x musketon sluiting
• 1 x halskoord

Art. nr. JAC5062 – Portable Kit

Magnetic SupportMagnetic Support

De Magnetic Support heeft plaats voor maximaal 10 pictogrammen. Het kan bevestigd worden op een werkblad met klittenband (meegeleverd) of op ieder metalen oppervlakte. (Pictogrammen niet meegeleverd.)

Art. nr. JAC5063 – Magnetic Support
Afmetingen ca. 20,2 x 8,5 cm

Magnetic Board

Magnetic BoardHet Magnetic Board is een herbruikbaar magnetisch bord dat op ieder metalen oppervlakte bevestigd kan worden. Er is ruimte voor maximaal 32 pictogrammen. (Pictogrammen niet meegeleverd.)

Art. nr. JAC5064 – Magnetic Board
Afmetingen ca. 35,5 x 21,5 cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.